Recenze zákazníků - Málek Truhlářství

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Recenze zákazníků

*Napište nám jak jste spokojeni či nespokojeni s našimi službami.
Recenze
12 komentáře
Průměrné hodnocení: 1125.0/5


Michal
2015-12-02 19:25:07
Máme od vás kuchyně, pracovny, vestavěné skříně, obývákové stěny a od návrhu po realizaci jsme byli se vším naprosto spokojeni. Precizní, čistá práce. Naše spolupráce rozhodně nekončí, vlastně na dětský pokoj už máme od vás návrhy... :) Mockrát děkujeme!
Iva Kalátová
2015-12-02 20:11:45
Naše spolupráce trvá s přestávkami 9 let a postupně obsahuje zhotovení kuchyně, šatny, knihovny, studentského pokoje, obýváku, ložnice i kompletní rekonstrukci bytu. Za celou dobu jsem neměla ani jednou pocit, že bych si měla zakázku objednat jinde. Důvod není složitý, ale v dnešní době ne zcela běžný: osobní a velice vstřícný přístup od prvního jednání, dodržení smlouvy, konzultace o každé jednotlivosti a jedinečný konečný výsledek v nadstandartní kvalitě. Dokázali jste vytvořit prostředí domova, kam se vždycky rádi vracíme. Díky moc za všechno a těšíme se na další ..... Iva Kal.
Václav Klomínek
2015-12-03 20:41:54
Velmi profesionální přistup,spolehlivost,preciznost a hlavně kvalita. Můžu všem jen doporučit. Přeji hodně zákazníků.
Žaneta
2015-12-04 06:34:46
Nikdy nebudu litovat, že jsem si nechala kuchyňskou linku vyrobit od Vás. A to je v dnešní době opravdu veliká poklona a přírodní úkaz. Když bych si chtěla nechat dále něco vyrobit, jedině od Vás :-)
Alena Tichá
2015-12-13 20:41:29
S firmou MC interiéry na výrobu nábytku jsem velmi spokojena.
Kontakt s firmou velmi vstřícný, ochotný a flexibilní. Výroba nábytku je velmi kvalitní, firma používá kvalitní materiály s moderním designem. Nábytek si drží svojí kvalitu i po dlouholetém užívání. Tuto firmu na výrobu nábytku určitě doporučuji. Vždy, když potřebuji výrobu dalšího kusu nábytku, tak se vždy s důvěrou obracím na šikovné chlapce z Chodova. Opakovaně jsem spokojena s jednáním a s kvalitou provedené práce. Alena Tichá
Zdenka Blažková
2015-12-13 21:47:09
S firmou M&C Interiery mám jen ty nejlepší zkušenosti, vždy ji velmá ráda doporučím pro jejich profesionalitu, kvalitní zpracování, nápaditost, vstřícný přístup a snahu najít řešení i pro neočekávané vícepráce. Vždy se na ni ráda znovu obrátím. ZB.
F@M Ondrackovi
2015-12-14 22:19:21
Absolutní spokojenost se vsim....Mame novou kuchyn a moc se nam libi
Jaroslav Bohuslav
2016-03-16 18:49:33
Jsem velice spokojený nejen s prací, ale i se vstřícným přístupem, který je v dnešní době tak vzácný Jak jsme se domluvili, tak to prostě bylo a navíc poradili, když jsme si nevěděli s něčím rady. Spokojený jsem byl i s cenou, která nebyla přemrštěná, ale opravdu odekvátní.
Mohu všem vřele doporučit práci firmy pana Málka.
Jaroslav Bohuslav
eichacker armin
2017-02-08 21:00:33
jsem velice spokojen s nábytkem který jsem si u vás objednal (kuchyně,vestavná skříň,postel) moc se těším na další zakázky-obložky do koupelny a wc šoupací dveře do koupelny.věřím že to opět budu mít v co nejkratší době.vaše práce je velmi kvalitní a precizní ještě jednou moc děkuji.A.E.
Jitka Kyliánová
2017-09-12 21:08:37
Od firmy M&C Interiéry máme zhotovenou kuchyňskou linku, kartotéku v pracovně, šatní skříň, koupelnový nábytek, nábytek do technické místnosti. Vše je zpracované velice pečlivě. V minulosti jsme od firmy nechávali vyhotovit vestavěnou skříň do dětského pokoje s atypickými prvky a podlahu. Vše bylo precizně vyrobené. Každý, kdo práci u nás doma viděl, jen chválil kvalitu i design. Uvědomujeme si, že nejsme příliš jednoduchými zákazníky, jsme detailisté a můžeme potvrdit, že Michal Málek si vždy s našimi požadavky dokázal poradit nebo jsme našli kompromis, který zaručil maximální spokojenost. Vzhledem k tomu, že nemáme stále hotovo, těšíme se na další spolupráci :-)
Petra Matysová
2017-10-10 14:39:00
Moc děkuji za profesionální přístup a perfektně odvedenou práci! V dnešní době, ve které je spolehlivý řemeslník spíše utopií, pan Málek naprosto vyniká svou přesností, dodržováním termínů a precizní prací. Určitě se na jeho firmu opět brzy obrátím.
Monika Blažková a Radek Kapusta
2018-04-18 19:13:48
Velmi precizní práce. Jsme moc rádi, že jsme oslovili firmu pana Málka. Máme již zkušenost s výrobou nábytku od jiného truhláře a nedá se to absolutně srovnat. Práce od MaC truhlářství je na 1*. Pro ty z Vás, kteří hledáte perfektní truhlářství.. tak už nehledejte...právě jste ho našli ☺
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky